iKassa on laskutuksen ja perinnän moniosaaja

IKassa on kotimainen laskutuksen, reskontran ja perinnän edelläkävijä. iKassa on osa Aurajoki Nordic Oy:tä. Yhtiöön kuuluvat myös Laina.fi, Risicum ja OK Money -palvelun kuluttajaluotot, sekä Jousto.com verkkomaksupalvelu Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu.

Laina.fi: lainaa ilman vakuuksia

Laina.fi tarjoaa luotettavia ja turvallisia kulutusluottoja yksityishenkilöille heidän muuttuvissa rahoitustarpeissaan. Laina.fi -palvelun tavoitteena on olla vakuudettomien luottojen toimialan arvostetuin ja luotettavin yritys, eli aidosti arjen luottokumppani. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, jotka soveltuvat palvelemaan asiakkaitamme aina nopeasti ja vaivattomasti. Tuotteidemme hinnoittelu on aina läpinäkyvää, mutta myös kohtuullista. Palvelua on käyttänyt jo yli 350 000 suomalaista ja ruotsalaista.

Lainatuotteemme ovat monipuoliset ja nykyaikaiset, - maksat vain siitä mitä käytät. 50-2500 euron Käyttölaina sosopii tilanteiseen, jossa tarvitaan vararahastoa arkeen. Saat aina luottopäätöksen 2500 eurolle, mutta nostat lainaa tilillesi vain tarvitsemasi summan. Kertalaina on 600-2500 kulutusluotto, joka maksetaan takaisin 12 kuukauden tasaerissä.

Jousto.com verkkokaupan mukavin maksutapa

Jousto on konsernin kehittämä verkkokaupan maksutapapalvelu, joka tekee asiakkaidemme nettiostamisesta luotettavaa ja turvallista. Kun valitset verkkokaupassa Jouston maksutavaksi lähettää kauppias sinulle tuotteen ja me lähetämme sinulle laskun ja saat näin 14 päivää maksuaikaa. Saatuasi laskun voit itse päättää maksatko laskun Jousto Laskuna vai muutatko laskun Jousto Osamaksuksi –valinta on aina asiakkaamme. Lue lisää Jousto.com palvelusta ja ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat lisätä Jouston verkkokauppasi maksutavaksi.

Risicum.se ja Lanbutiken.se palvelevat ruotsalaisia asiakkaita

Risicum Capital Ab on toiminut Ruotsissa vuodesta 2008. Tuotevalikoima kattaa 500 - 12 000 kruunun pikalainat. Takaisinmaksuaika vaihtelee 30-90 päivän välillä. Risicum on yksi ensimmäisistä vakuudettomien pienlainojien tarjoajista Ruotsissa. Yhtiö on lisäksi hyvää luotonantotapaa edistävän pienlainayhdistyksen SKEF, Konsumentkreditföretagen ekonomisk förening jäsen.

Risicum.fi – Arkielämän rahoitusratkaisuja

DFC Nordic Oy:n lainaperheen vanhin palvelu Risicum auttaa asiakkaitaan kahdella joustavalla tuotteella: Kulutusluottotuote on 500-1000€ kerralla nostettava ja tasaerissä 12kk aikana takaisin maksettava luotto ja Joustolaina on 50-2050€ limiittiluotto.